torsdag 29 oktober 2009

Stockholm tur & retur

Ja, det blev verkligen en snabb "bara framochtillbaka-resa" idag. Sambon hade sålt lite grejer på en annons och köparen ville betala för att vi körde dit sakerna så att han slapp hämta.

In med prylar och ungar i bilen, och på vägen dit kom jag på att vi skulle stanna till vid ÖoB i Solna. Sonen behövde kissa och dottern har växtvärk och behöver röra på sig ganska ofta.

Vi svängde av vägen och upptäckte att ÖoB som alltid har legat där faktiskt inte alls fanns kvar. (vid en koll på nätet vid hemkomst visade det sig att det flyttade för mer än ett år sen, så det visar ju hur ofta vi var där :-/ )

Vi fortsatte, hittade rätt och sambon lastade av sakerna och sonen fick sin kisspaus. Han är verkligen kanonduktig på att hålla sig och är så stolt över sig själv!

Efter det blev det en snabbvisit på stora Barnens Hus i Nacka (som bestod av konstant jagande av barnen!) och sedan en sväng till min älskade mormors grav.

Trots att hon har sina barn boendes runtomkring i närheten av graven så ser den alltid lika tom och eländig ut när vi är där.Ingen som tar bort skräp som blåser dit, ingen som rensar ogräs eller klipper kanterna.
Aldrig nya fina blommor eller tända ljus.
Älskade mormor, jag hoppas du tycker om ljungen jag satte till dig och att du hörde barnens skratt och hälsningar. Älskar dig och saknar dig.

På hemvägen stannade vi till i Barkaby för att äta på McD, och köpte lite blommor till uteplateringarna och annat småkrafs på Plantagen.

Det känns att vi suttit i bilen halva dagen, så lite mer rörliga aktiviteter är att föredra i morgon.

Tjingeling!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar