måndag 30 november 2009

Räkningar, regn och smågriniga barn

Livet är toppen *ironi*

Missade helt att betala räkningarna häromdagen så när jag kom på det idag var det bara att göra det direkt. Några hundralappar extra i förseningsavgifter blir det väl också nu, men det kan jag ju knappast klandra någon annan för.

Var in till stan och flyttade pengar mellan konton innan (smidigt att göra det över nätet annars men när det ska vara mellan olika banker hanns det inte med när det ska betalas för dem idag)
Passade på att skynda in på Panduro för att köpa silkepapper, men efterssom sonen hade lika bråttom ut därifrån så blev att jag handlade på Tiimarii ist.
Det var dumt, för det blev mycket dyrare. Inte silkepappret, för det var billigare där, men jag hittade ju så mycket annan fint och "bra-att-ha" också.
Fina klistermärken med änglar, tomtar, granar mm, och dubbla kort som ska göras julkort av, och andra enkla kort som bara var fina och billiga, och.............

Ja, det blev ju en del :-)

Sonen hittade jättefina keramikänglar i en affär, så det inhandlades också och ska stå vid våra små änglars foton nu i jul.

IcaMaxi var målet för vår matshopping, och trots att det bara var några småsaker som egentligen skulle köpas bler det ändå två stora kassar fulla av allt möjligt. Som alltid.

(och inne på Maxi fick sonen för sig att springa gatlopp, skrika lite och hann bli sparkad av sin syster i ansiktet. Hurra :-/ )

En snabbsväng in på Rusta resulterade i ett nytt ljusnät till trädgården, och kvällsmaten inhandlades hos vår favvo-thai. Gott, såklart!

Regnet har varit med oss hela jäkla dagen. Ibland mindre och ibland ordentliga skurar. Inte minsta lilla uppehåll, och inte ens en gnutta sol. Trist som sjutton.

Katten som flyttat in uppför sig exemplariskt än så länge, och i morgon kanske hon får gå fritt på natten också. Vi får se hur det går. Hon har ju trots allt en historia som "kissare", och jag vill helst inte att det ska hända olyckor i soffan med sin svårtvättade klädsel.

Sängen väntar, så tjingeling.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar