söndag 2 december 2012

Vårt vita vinterland

Blev väckta tidigt tidigt av morgonpigga barn, och trost att vi tog det lugnt med frukost och morgonmys så var vi ute i pulkabacken redan före klockan tio.
Kallt som sjutton trots att termometern inte visade mer än -8 grader, men det nöp ordentligt i kinderna.
Givetvis packade jag med det som gör mig allra mest nostalgiskt från när jag själv var liten, varm apelsinsaft i termos.

Underbart fint ute. Gnistrande vit snö, granar med snötäckta grenar är solstrålarna gnistrade vackert. Såå fint :-)

Till en början var vi faktiskt helt ensamma i backen, men efter en halvtimme var det fullt av påpälsade barn och mindre påpälsade vuxna. Det gällde att se upp för ungarna for fram i full fart nedför backen och styrförmågan var väl inte på topp hos alla så att säga ;-)

Efter en timme åkte vi mot den stora leksaksaffären, dvs ToysRus, och tittade på vad barnen önskade sig i julklapp. Nu gäller det att komma ihåg allt bara. Systerdotterns lista blev kortast, bara tre saker, vilket gör handlingen väldigt lätt. Bara att köpa det hon visade :-)

En snabbsväng in på Maxi för att fylla på kylskåpet och sedan hamburgerlunch till barnen på MAX. Jag och sambon åt chiliconcarne-rester sedan i förrgår. Inte ett dugg synd om oss ;-)

Resten av dan har vi chillat hemma, småplockat lite och tagit fram lite adventssaker. Nu ska vi fika och se på film med barnen och sen får vi se vad vi orkar med resten av kvällen.

*vink vink*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar