onsdag 19 juni 2013

Dagarna går i rasande fart

Har haft en del att göra idag och så även för barnen.
Äldsta sonen skulle operera sin hand i morse. 
Inskolningssamtal inför dotterns start i förskoleklassen till hösten, sonens fotbollsskola i dag, dottern hade tidigt midsommarfirande på förskolan idag. 
Till Apoteket för att hämta ut medicin till mig, en sväng in på second hand-butiken i jakt på en fin klänning och blus/top. Hittade inget av det men kom ut med en film , 1408, och en vispskål från Tupperware. Totalt 50:-

Efter det skulle sambon klippa sig så jag tog en sväng in på Pickaboo under tiden.  275:- fattigare och två fyllda kassar "rikare" gick jag därifrån. Köpte bl.a. 10 meter jättefint tyg från Arvidssons Textil, och lite annat smått och gott. Inget direkt onödigt faktiskt :-)

Ett stopp på Lidl för inköp av fikabröd till farmors besök, samt frukt, grönsaker och mineralvatten blev det också, och till slut lunch på McD. 
För min del blev det en Grilled Chicken wrapp. 350 kcal och 10 gram fett för 41:-
Vatten till så det var en vettig måltid, även om de haft på så mycket sås att kycklingsåsen nästan försvann tyvärr. 

Barnen hämtades hem tidigare än vanligt och klockan 14.00 dök farmor upp. Hon ville överraska oss med pengar till en liten Furuviksresa i sommar, och vi rackar så mycket :-). Det ska bli jätteroligt!  Vi fikade och barnen badade och visade farmor konster i poolen. 
Kl 17 var stora sonen klar på sjukhuset och hämtades av sambon och efter det blev det grillad korv till middag. Enkelt och gott :-)

Mera bad för ungarna efter maten och sen filmmys i vår säng med Lorax, och efter det Coyote Ugly för mig och sambon. 

Kommit i tighta jeansen idag frstn. Det är väl värt att hurra för :-)

Vad skulle vi göra utan poolen?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar