lördag 18 februari 2012

Kalasdags igen

Dotra mi var bjuden på kalas idag igen (ja, de har verkligen haglat tätt ett tag nu, men man ska vara glad att barnen blir bjudna) och eftersom jag har tillbringat mer tid på sjukhus än hemma sista veckan så valde jag att följa med in till stan för att köpa present till födelsedagsbarnet.

Efterssom vårt stora Ica Maxi har en jättebra leksaksavdelning började vi där då vi ändå behövde lite mjölk och sånt. Himla skönt att bara behöva släpa runt de små liven i bara en affär, och går vi in på den Stora Leksaksaffären a.k.a ToysrUs så tar det ju för 17 minst en timme innan man kommer ut därifrån igen.

Dotra hittade snabbt en fin, ganska stor, Legobåt för överkomliga 129:- så den fick följa med hem.
Det fick även en hel del mer mat än vad vi skulle köpa, men det var ganska mycket bra priser så då är man ju lite dum som inte passar på ;-)

Bla deras egna pizzakit för bara 10:-
Superbra att ha i kylen, och det blir precis lika gott med bara tomatsåsen och ost på, som att fylla botten med allt möjligt gott.
Det går fortare att fixa en sån pizza än att ringa lokala pizzerian faktiskt :-)

Well, nu är presenten inslagen och ett egengjort födelsedagskort fixat, och sambon har nyss åkt iväg med dottern till kalaset, som ska äga rum i badhuset minsann.

Jag och sonen är kvar hemma, och medans jag passar på att vila lite ska han låna datorn och spela lite (för han var ju såå himla svårflörtad ;-) )

Puss <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar